Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.březen 17:53

Je špátné chodit s mladší dívkou?

Rodina a vztahy – Přátelé

Je mi 14 let chodím do 8. třídy. Kamaráda z druhé třídy začala psát šestačka.Je normální kdyby sní chodil? Pokud ano tak všichni by se mu smáli že je na mladší.Asi před 2 dny jsem jí napsal že at si z toho nic nedělá a ted chce zas chodit semnou.Kdybych sní chodil,bylo by to normální? Bohužel to nemám v plánu sní chodit.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.březen 17:54

Je špátné chodit s mladší dívkou?

Rodina a vztahy – Přátelé

Je mi 14 let chodím do 8. třídy. Kamaráda z druhé třídy začala psát šestačka.Je normální kdyby sní chodil? Pokud ano tak všichni by se mu smáli že je na mladší.Asi před 2 dny jsem jí napsal že at si z toho nic nedělá a ted chce zas chodit semnou.Kdybych sní chodil,bylo by to normální? Bohužel to nemám v plánu sní chodit ani se mi nelíbí. Otázka tedy je : JE V POŘÁDKU CHODIT S MLADŠÍ DÍVKOU ?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 26.březen 18:00

Je špatné chodit s mladší dívkou?

Rodina a vztahy – Přátelé

Je mi 14 let, chodím do 8. třídy. Kamarádovi z druhé třídy začala psát šestačka. Je normální, kdyby sní chodil? Pokud ano, tak všichni by se mu smáli, že je na mladší. Asi před 2 dny jsem jí napsal, ať si z toho nic nedělá, a teď chce zas chodit se mnou. Kdybych s ní chodil, bylo by to normální? Bohužel to nemám v plánu s ní chodit ani se mi nelíbí. Otázka tedy je: JE V POŘÁDKU CHODIT S MLADŠÍ DÍVKOU?