Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 14.březen 19:12

Hledám brigádu z okolí Bystřice nad Pernštejnem

Vzdělání a práce – Ostatní vzdělání a práce

Ahoj jmenuji se Martin je mi 14 let a hledám brigádu. Důvod je jednoduchý jelikož za nedlouho pojedu na intr a nemám si co s sebou vzít a nechci se tam nudit a tak si chci koupit notebook. Nechci škemrat rodiče tak si to chci sám odpracovat.Brigádu potřebuji někde z okolí Bystřice nad Pernštejnem.
Byl bych moc rád kdyby na tohle někdo odpověděl, teda nějak aby mi to pomohlo. Pokud by to nevadilo tak by s semnou šel i pravděpodobně kamarád. Jezdil bych i pravidelně, a odměna aby za něco stála. DĚKUJI MOC!
Email: mastimzak@seznam.cz

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 14.březen 19:14

Hledám brigádu z okolí Bystřice nad Pernštejnem, pomůžete?

Vzdělání a práce – Ostatní vzdělání a práce

Ahoj jmenuji se Martin, je mi 14 let a hledám brigádu. Důvod je jednoduchý – jelikož za nedlouho pojedu na intr a nemám si co s sebou vzít a nechci se tam nudit, a tak si chci koupit notebook. Nechci škemrat rodiče tak si to chci sám odpracovat. Brigádu potřebuji někde z okolí Bystřice nad Pernštejnem.
Byl bych moc rád, kdyby na tohle někdo odpověděl, teda nějak aby mi to pomohlo. Pokud by to nevadilo, tak by s semnou šel i pravděpodobně kamarád. Jezdil bych i pravidelně, a odměna aby za něco stála. DĚKUJI MOC!
Email: mastimzak@seznam.cz