Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.listopad 20:02

Jak ozdravit naší společnost ?

Kultura a společnost – Ostatní kultura a společnost

Myslíte si, že našim téměř všem politikům, kterým nejde o blaho a budoucnost lidí v naší vlasti, ale jen o jejich zájmy a jejich obohacení, by měl být zabaven nezákonně získaný majetek a oni sami by měli být potrestáni jak za nehájení zájmů občanů, tak za rozkrádání a mrhání penězi, tj. vybraných daní od firem a občanů tohoto státu ?
Myslíte si, že politik, který jedná tak, že nehájí budoucnost nás a našich potomků tím, že nechá na naše území pronikat nám nepřátelsky založené lidi, např. muslimy, by měl být okamžitě ze své funkce sesazen a za svě jednání souzen ?

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 7.listopad 22:10

Jak ozdravit naši společnost?

Kultura a společnost – Ostatní kultura a společnost

Myslíte si, že téměř všem našim politikům, kterým nejde o blaho a budoucnost lidí v naší vlasti, ale jen o jejich zájmy a jejich obohacení, by měl být zabaven nezákonně získaný majetek a oni sami by měli být potrestáni jak za nehájení zájmů občanů, tak za rozkrádání a mrhání penězi, tj. vybraných daní od firem a občanů tohoto státu?
Myslíte si, že politik, který jedná tak, že nehájí budoucnost nás a našich potomků tím, že nechá na naše území pronikat nám nepřátelsky založené lidi, např. muslimy, by měl být okamžitě ze své funkce sesazen a za své jednání souzen?