Historie úprav

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.září 17:25

Přejít na jinou střední školu ?

Vzdělání a práce – Střední školy

Mám v posledním době dost velký dilema a to, přechod na jinou SŠ. Možná to není zas tak velký problém ale už jsem nyní začátkem ve 3. ročníku ale až teď si na maximum začínám uvědomovat: „Sakra vždyť já s tímhle oborem nechci nic mít v budoucnu a ani mě to vůbec nebaví“. U mě je problém že mě tak nějak nic nebaví natož rozhodovat o tom SŠ ale můj obor se týká zrovna věci, u který by člověk neměl říkat: „Nějak udělám a pak něco ze mě bude, i když mě to nezajímá“. Rodiče už jednou z toho nebyli nadšení, že chci přejít ale nyní se s nima poradím znova, protože to fakt nedávám ale proto vás prosím o radu co by jste mi doporučili nebo jak by jste reagovali vy.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.září 17:26

Přejít na jinou střední školu ?

Vzdělání a práce – Střední školy

Mám v posledním době dost velký dilema a to, přechod na jinou SŠ. Možná to není zas tak velký problém ale už jsem nyní začátkem ve 3. ročníku ale až teď si na maximum začínám uvědomovat: „Sakra, vždyť já s tímhle oborem nechci nic mít v budoucnu a ani mě to vůbec nebaví“. U mě je problém že mě tak nějak nic nebaví natož rozhodovat o tom SŠ ale můj obor se týká zrovna věci, u který by člověk neměl říkat: „Nějak udělám a pak něco ze mě bude, i když mě to nezajímá“. Rodiče už jednou z toho nebyli nadšení, že chci přejít ale nyní se s nima poradím znova, protože to fakt nedávám ale proto vás prosím o radu co by jste mi doporučili nebo jak by jste reagovali vy.

Avatar uživatele

Zeptal/a se – 20.září 17:39

Mám přejít na jinou střední školu, když mě nebaví můj stávající obor?

Vzdělání a práce – Střední školy

Mám v posledním době dost velký dilema a to, přechod na jinou SŠ. Možná to není zas tak velký problém, ale už jsem nyní začátkem ve 3. ročníku, ale až teď si na maximum začínám uvědomovat: „Sakra, vždyť já s tímhle oborem nechci nic mít v budoucnu a ani mě to vůbec nebaví.“ U mě je problém, že mě tak nějak nic nebaví, natož rozhodovat o SŠ, ale můj obor se týká zrovna věci, u který by člověk neměl říkat: „Nějak udělám a pak něco ze mě bude, i když mě to nezajímá“. Rodiče už jednou z toho nebyli nadšení, že chci přejít, ale nyní se s nima poradím znova, protože to fakt nedávám, ale proto vás prosím o radu co byste mi doporučili nebo jak by jste reagovali vy.