Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.červen 16:32

Je pravda, že povrch Měsíce známe lépe, než dna oceánů, ale pokud by to byla civilizace technologického typu, tak by se už dávno projevila. Možná, že existují i jiné civilizace, než technologické, ale takové si nedovedu představit. O lidské civilizaci mluvíme od té doby, co se lovců a sběračů stali chovatelé a pěstitelé, což bylo spojeno s technickým pokrokem a vynálezy, stavitelstvím, atd.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.červen 16:37

Je pravda, že povrch Měsíce známe lépe, než dna oceánů, ale pokud by to byla civilizace technologického typu (což by v případě MZ bylo nutné), tak by se už dávno projevila. Leda, že by se dokázala dokonale skrývat nebo maskovat. Možná, že existují i jiné civilizace, než technologické, ale takové si nedovedu představit. O lidské civilizaci mluvíme od té doby, co se lovců a sběračů stali chovatelé a pěstitelé, což bylo spojeno s technickým pokrokem a vynálezy, stavitelstvím, atd.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.červen 16:06

Je pravda, že povrch Měsíce známe lépe než dna oceánů, ale pokud by to byla civilizace technologického typu (což by v případě MZ bylo nutné), tak by se už dávno projevila. Ledaže by se dokázala dokonale skrývat nebo maskovat. Možná že existují i jiné civilizace než technologické, ale takové si nedovedu představit. O lidské civilizaci mluvíme od té doby, co se lovců a sběračů stali chovatelé a pěstitelé, což bylo spojeno s technickým pokrokem a vynálezy, stavitelstvím atd.