Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.květen 19:24

I ve čtrnácti můžeš za gynekologem. Takže za ním upaluj, vyšetří tě, zda nejde o něco vážného. I když spíše tipuji, že je to věkem. Ještě nemáš srovnaný cyklus, navíc ty první menstruace (i pár let), mohou být více bolestivé, než v pozdějším věku.
Paralen ti moc nepomůže, to spíš Ibalgin. Není dobré do sebe cpát prášky při sebemenší bolesti, jen když se to už opravdu nedá vydržet. Stále nahřívej (termofor, vana, …). Také vím, že nejlepší je rozhýbat se. I když se ti do toho nechce, protože tě břicho bolí, rozproudí to krev i v děloze a bolesti nebudou tak silné.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.květen 21:30

I ve čtrnácti můžeš za gynekologem. Takže za ním upaluj, vyšetří tě, zda nejde o něco vážného. I když spíše tipuji, že je to věkem. Ještě nemáš srovnaný cyklus, navíc ty první menstruace (i pár let) mohou být více bolestivé než v pozdějším věku.
Paralen ti moc nepomůže, to spíš Ibalgin. Není dobré do sebe cpát prášky při sebemenší bolesti, jen když se to už opravdu nedá vydržet. Stále nahřívej (termofor, vana…). Také vím, že nejlepší je rozhýbat se. I když se ti do toho nechce, protože tě břicho bolí, rozproudí to krev i v děloze a bolesti nebudou tak silné.