Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.březen 11:26

Špatná anketa! Chybí jiná možnost! U každého je málo kyselá jinak kyselá, pro někoho málo, pro někoho hodně. Jak zjistím který stupeň je odtud po tud? Okurky mám rád tak akorát, jak je dělá manželka. To je ta kyselost která mě vyhovuje. Stav se a dám ti ochutnat, aspoň se dozvím zda jsou málo kyselé, středně kyselé, nebo dokonce těžce kyselé.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.březen 11:37

Špatná anketa! Chybí jiná možnost! U každého je málo kyselá jinak kyselá, pro někoho málo, pro někoho hodně. Jak zjistím který stupeň je odtud potud? Okurky mám rád tak akorát, jak je dělá manželka. To je ta kyselost, která mě vyhovuje. Stav se a dám ti ochutnat, aspoň se dozvím, zda jsou málo kyselé, středně kyselé, nebo dokonce těžce kyselé.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.březen 11:38

Špatná anketa! Chybí jiná možnost! U každého je málo kyselá jinak kyselá, pro někoho málo, pro někoho hodně. Jak zjistím který stupeň je odtud potud? Okurky mám rád tak akorát, jak je dělá manželka. To je ta kyselost, která mně vyhovuje. Stav se a dám ti ochutnat, aspoň se dozvím, zda jsou málo kyselé, středně kyselé, nebo dokonce těžce kyselé.