Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.březen 16:11

"!Děrované brýle pochází z Německa a to již z roku 1890. Při pohledu děrovanými brýlemi člověk vidí svět v podobě mnoha malých oddělených obrázků. Tyto jsou vedeny očními nervy do mozku a mozek z nich skládá jeden velký obraz zorného pole, který pak vidíme. Když se díváme bez děrovaných brýlí, obraz vzniká v levé polovině mozku, tedy v levé hemisféře. Pokud použijeme děrované brýle, výsledný obraz se skládá z mnoha malých částí zase v pravé hemisféře. A to je ten důležitý faktor, kdy se do činnosti zapojují ty části mozku, které při běžném vidění nejsou vůbec využívány. Tímto způsobem je mozek pak stimulován k využití jiných svých možností, než které obvykle využívá. Současně se tím i mozek učí znovu zaostřovat, tedy se vlastně učí znovu vidět, protože oči jsou pouze čidla, která umožňují obraz do mozku přivést.

Při pohledu děrovanými brýlemi, začne mozek používat obě mozkové hemisféry a dochází k propojování obou mozkových hemisfér a k jejich součinnosti.
Pravá hemisféra, ve které se skládá obraz z děrovaných brýlí, je místem, kde je v mozku centrum tvořivosti – výtvarných schopností, pohybových, schopnosti skládat z jednotlivých částí celý obraz, schopnosti nacházet nová řešení, intuici, fantazii, představivost a prostorové vnímání. Proto při používání děrovaných brýlí rovněž člověk podporuje u sebe tvořivé schopnosti."

http://energi­eupramene.blog­spot.com/2014/04­/derovane-bryle.html

Jinak víc o těchto brýlích . Dotyčný není vynálezcem těchto brýlí. Jde o klamavou reklamu, která dokáže zázraky, Dokonce Adamovi děkuji uživatelé, že brýle vymyslel. Pokud by to byla pravda, objevila by se informace na netu, nikoliv jde někde, které antivirus neotevřel, protože jde o potenciálně nechtěný obsah.

https://www.ra­dirna.cz/wp-content/upload­s/2020/10/Zku­senosti-s-Ayur-Read-Pro-2.png

--
Víc se dovíte v odkazu

https://www.od­povedi.cz/otaz­ky/mate-dobry-zrak

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.březen 10:46

"Děrované brýle pochází z Německa a to již z roku 1890. Při pohledu děrovanými brýlemi člověk vidí svět v podobě mnoha malých oddělených obrázků. Tyto jsou vedeny očními nervy do mozku a mozek z nich skládá jeden velký obraz zorného pole, který pak vidíme. Když se díváme bez děrovaných brýlí, obraz vzniká v levé polovině mozku, tedy v levé hemisféře. Pokud použijeme děrované brýle, výsledný obraz se skládá z mnoha malých částí zase v pravé hemisféře. A to je ten důležitý faktor, kdy se do činnosti zapojují ty části mozku, které při běžném vidění nejsou vůbec využívány. Tímto způsobem je mozek pak stimulován k využití jiných svých možností, než které obvykle využívá. Současně se tím i mozek učí znovu zaostřovat, tedy se vlastně učí znovu vidět, protože oči jsou pouze čidla, která umožňují obraz do mozku přivést "atd.

http://energi­eupramene.blog­spot.com/2014/04­/derovane-bryle.html

Jinak víc o těchto brýlích . Dotyčný není vynálezcem těchto brýlí. Jde o klamavou reklamu, která dokáže zázraky, Dokonce Adamovi děkuji uživatelé, že brýle vymyslel. Pokud by to byla pravda, objevila by se informace na mnoha stránkách, , nikoliv jde někde, které můj antivirus neotevřel, protože jde o potenciálně nechtěný obsah.

https://www.ra­dirna.cz/wp-content/upload­s/2020/10/Zku­senosti-s-Ayur-Read-Pro-2.png

--
Víc se dovíte v odkazu

https://www.od­povedi.cz/otaz­ky/mate-dobry-zrak