Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.srpen 17:04

Kontrola kvality jídelníčků a jeho složení by měla být přirozenou součástí provozu takového stravovacího zařízení. Poptejte se na tyto kontrolní procesy a jejich závěry, samozřejmě prostřednictvím rodičů.

Na základě čeho hodnotíte kvalitu jako špatnou ? Děti školou povinné zpravidla nepatří mezi špičkové potravinářské specialisty, kteří by uměli jídelníček posoudit.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.srpen 17:06

Kontrola kvality jídelníčků a jeho složení by měla být přirozenou součástí provozu takového stravovacího zařízení. Poptejte se na tyto kontrolní procesy a jejich závěry a to nejlépe prostřednictvím rodičů, kteří na tom aby tyto kontrolní mechanismy fungovaly mají samozřejmě zájem.

Jinak na základě čeho vlastně hodnotíte kvalitu jako špatnou ? Děti školou povinné zpravidla nepatří mezi špičkové potravinářské specialisty, dávají přednost cukrovinkám, hranolkům, coca cole místo méně přeslazené tekutiny. Co se skrývá za tím vaším negativním zhodnocením?

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.srpen 17:08

Kontrola kvality jídelníčků a jeho složení by měla být přirozenou součástí provozu takového stravovacího zařízení. Poptejte se na tyto kontrolní procesy a jejich závěry, a to nejlépe prostřednictvím rodičů, kteří na tom, aby tyto kontrolní mechanismy fungovaly, mají samozřejmě zájem.

Jinak na základě čeho vlastně hodnotíte kvalitu jako špatnou? Děti školou povinné zpravidla nepatří mezi špičkové potravinářské specialisty, dávají přednost cukrovinkám, hranolkům, coca cole místo méně přeslazené tekutiny. Co se skrývá za tím vaším negativním zhodnocením?