Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 15.červenec 20:03

No protože tady nevědí co je a jaký smysl má autoevaluace. Člověče, to na mně několikrát v životě chtěli (v zaměstnání a v jakýchsi vzdělávacích akcích) abych se sám ohodnotil! Člověk, který neumí pochválit ani sám sebe… Co s takovým individuem, že jo? Rozhodně by to bylo zajímavé a prozářilo by to Odpovědi :)
Kdysi tady psal nějaký uživatel – pamětník, jak to tady chodilo v začátcích. Prý žádná omezení v palcování, údajně zde byly skupinky, ve kterých se uživatelé bodovali navzájem o 106, zhusta si nominovali odpovědi, zakládání vícero nicků nebylo výjimečným jevem. A za poměrně krátkou dobu jsi se koupal ve zlatě. Já to tedy nepamatuji a ponechává mě to v klidu. Ale sám vidíš o co je to teď složitější a kolik ptákovin jsi musel v poslední době vyplodit, aby ses pouze vystříbřil :)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.červenec 11:25

No protože tady nevědí co je a jaký smysl má autoevaluace. Člověče, to na mně několikrát v životě chtěli (v zaměstnání a v jakýchsi vzdělávacích akcích), abych se sám ohodnotil! Člověk, který neumí pochválit ani sám sebe… Co s takovým individuem, že jo? Rozhodně by to bylo zajímavé a prozářilo by to Odpovědi :)
Kdysi tady psal nějaký uživatel – pamětník, jak to tady chodilo v začátcích. Prý žádná omezení v palcování, údajně zde byly skupinky, ve kterých se uživatelé bodovali navzájem o 106, zhusta si nominovali odpovědi, zakládání vícero nicků nebylo výjimečným jevem. A za poměrně krátkou dobu ses koupal ve zlatě. Já to tedy nepamatuji a ponechává mě to v klidu. Ale sám vidíš, o co je to teď složitější a kolik ptákovin jsi musel v poslední době vyplodit, aby ses pouze vystříbřil :)