Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.květen 6:52

Rostliny u kterých to jde, nech více vyschnout i několikrát po sobě.
Kup žluté lepové destičky, zapíchni do květináčů. Jak ty breberky vylétnou, přilepí se a už se nemůžou množit.
Za mě je nejlepší OSVĚDČENÝ postup tento: Novou zeminu dám přepéct do trouby. Do pekáče, nebo hlubšího plechu nasypu cca 3–4cm vrstvu zeminy. Při teplotě 110 °C nech přepéct asi 10minut. Funguje to stopro.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.květen 6:56

Rostliny u kterých to jde, nech více vyschnout i několikrát po sobě.
Kup žluté lepové destičky, zapíchni do květináčů. Jak ty breberky vylétnou, přilepí se a už se nemůžou množit.
Za mě je nejlepší OSVĚDČENÝ postup tento: Novou zeminu dám přepéct do trouby. Do pekáče, nebo hlubšího plechu nasypu cca 3–4cm vrstvu zeminy. Při teplotě 110 °C nech přepéct asi 10minut. Funguje to stopro.

Na orchideje není dobré používat zeminu. Prodává se speciální směs přímo pro ně.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.květen 9:44

Rostliny, u kterých to jde, nech více vyschnout i několikrát po sobě.
Kup žluté lepové destičky, zapíchni do květináčů. Jak ty breberky vylétnou, přilepí se a už se nemůžou množit.
Za mě je nejlepší OSVĚDČENÝ postup tento: Novou zeminu dám přepéct do trouby. Do pekáče nebo hlubšího plechu nasypu cca 3–4cm vrstvu zeminy. Při teplotě 110 °C nech přepéct asi 10 minut. Funguje to stopro.

Na orchideje není dobré používat zeminu. Prodává se speciální směs přímo pro ně.