Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.prosinec 14:47

Dívám se na to tak že se na soutěže Miss nedívám vůbec.hodnoty které tam vyznávají a oceňuji včetně tebou zmíněné závislosti na chorobné anorexií nesfilim a ani soutěž ani její protagonistky mi nepřipadají až tak zajímavé aby to za ten čas stalo. Prekodnoceni kritérií vítám, jakákoliv změna bude asi změnou k lepšímu.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 20.prosinec 14:49

Dívám se na to tak že se na soutěže Miss nedívám vůbec. Hodnoty a kvality, které tam vyznávají a oceňuji včetně tebou zmíněné závislosti na chorobné anorexií a světovém míru nesfilim a ani soutěž ani její protagonistky mi nepřipadají až tak zajímavé, aby to za ten čas stalo. Přehodnocení hodnotících kritérií vítám, jakákoliv změna bude hádám změnou k lepšímu.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.prosinec 0:00

Dívám se na to tak, že se na soutěže Miss nedívám vůbec. Hodnoty a kvality, které tam vyznávají a oceňují, včetně tebou zmíněné závislosti na anorexii a světovém míru nesdílim a ani soutěž ani její protagonistky mi nepřipadají až tak zajímavé, aby to za ten čas stálo. Přehodnocení hodnotících kritérií vítám, jakákoliv změna bude, hádám, změnou k lepšímu.