Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.listopad 22:09

Pro mně je luxusní spotřebič jen ten, který mi udělá největší službu jakou potřebuju. Takže jsem asi minimalista, jen to zabírá spoustu místa 🙂 Jo, kdyby mi ten spotřebič dokázal udělat tiramisu, vyprat tričko potentěné od červeného vína a ještě k tomu uměl vyprávět sprosté vtipy z Argentiny a jiných částí světa, tak bych možná uvažoval. Jo, a ještě by mi měl připomínat: teď si vem léky, při odchodu pamatuj na K+M+B ((klíče, mobil, brýle).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.listopad 22:12

Pro mně je luxusní spotřebič jen ten, který mi udělá největší službu jakou potřebuju. Takže jsem asi minimalista, jen to zabírá spoustu místa 🙂 Sušičky prádla a myčky nádobí považuju za drahý nesmysl. Jo, kdyby mi ten spotřebič dokázal udělat tiramisu, vyprat tričko potentěné od červeného vína a ještě k tomu uměl vyprávět sprosté vtipy z Argentiny a jiných částí světa, tak bych možná uvažoval. Jo, a ještě by mi měl připomínat: teď si vem léky, při odchodu pamatuj na K+M+B ((klíče, mobil, brýle).

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.listopad 22:39

Pro mě je luxusní spotřebič jen ten, který mi udělá největší službu, jakou potřebuju. Takže jsem asi minimalista, jen to zabírá spoustu místa 🙂 Sušičky prádla a myčky nádobí považuju za drahý nesmysl. Jo, kdyby mi ten spotřebič dokázal udělat tiramisu, vyprat tričko potentěné od červeného vína a ještě k tomu uměl vyprávět sprosté vtipy z Argentiny a jiných částí světa, tak bych možná uvažoval. Jo, a ještě by mi měl připomínat: teď si vem léky, při odchodu pamatuj na K+M+B ((klíče, mobil, brýle).