Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.září 22:42

Tak potřebujete nějakou budovu s oddělenými pokoji pro seniory a místnosti pro personál. Na každém pokoji musí být sociální zařízení, pokoje by měly být vybaveny speciálními lůžky umožňující nastavení polohy a zavolání pečovatelky. To jsou technické záležitosti. Personál by měl být na úrovni, tedy zdravotní škola, případně další, ochotné pracovat v noci. Kromě vhodné a schválené budovy a personálu, odborníci, ekonom, mající vztah k lidem, je třeba schválit vaše rozhodnutí s vedením města, se sociálním zařízením v okresním nebo krajském městě. Tam by Vám řekli všechny detaily, a podobně.
Potřebujete, aby zařízení někdo schválil, tedy provedl kolaudaci, další lidé, asi z toho kraje se vás budou ptát na vaše záměry, plány, zkušenosti. Samozřejmostí je trestní bezúhonnost. Půjčku vám na základě doporučení asi poskytne banka .Konkrétně se zeptejte na příslušných místech, v nemocnici , okres , kraj. Možná vás setkání s nimi povzbudí, možná odradí. Takže držím palce.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 26.září 9:43

Tak potřebujete nějakou budovu s oddělenými pokoji pro seniory a místnosti pro personál. Na každém pokoji musí být sociální zařízení, pokoje by měly být vybaveny speciálními lůžky umožňující nastavení polohy a zavolání pečovatelky. To jsou technické záležitosti. Personál by měl být na úrovni, tedy zdravotní škola, případně další, ochotný pracovat v noci. Kromě vhodné a schválené budovy a personálu odborníci a ekonom, mající vztah k lidem, je třeba schválit vaše rozhodnutí s vedením města, se sociálním zařízením v okresním nebo krajském městě. Tam by Vám řekli všechny detaily a podobně.
Potřebujete, aby zařízení někdo schválil, tedy provedl kolaudaci, další lidé, asi z toho kraje se vás budou ptát na vaše záměry, plány, zkušenosti. Samozřejmostí je trestní bezúhonnost. Půjčku vám na základě doporučení asi poskytne banka. Konkrétně se zeptejte na příslušných místech, v nemocnici, okres, kraj. Možná vás setkání s nimi povzbudí, možná odradí. Takže držím palce.