Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 17.duben 23:04

Prý ne, je to úplně normální věc 😉.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.duben 7:48

Prý ne, je to úplně normální věc 😉.

Zajímavé je, že statisticky se rodí určitý počet jedinců v různém množství s různým postižením. Na rozdíl od jiných nemocí by však logicky měla být homosexualita slepým vývojovým stádiem a z logiky věci rozmnožování se takto odlišných jedinců není nikde v přírodě možné – je to tedy proti přírodě? Oproti jinak nemocným, kterým dnes pomáhají případně v rámci asistované reprodukce lékaři, homosexuálové nemocní nejsou, tedy je třeba nechat to na přírodě. Zajímavé je, že lesby jsou schopné si dítě obstarat jinak a mnohdy své geny předat dál, u mužů je to podobné, libido nelibido, někomu se najednou líbí ptáci, jinému čičiny, ne, prý to není nevychovanost, ani nemoc, či projev dekadentní zvrácenosti . A i přes toto všechno, nebo právě pro to všechno, kdy by jeden řekl, že se tací jedinci nemnoží (přírodní zákony jsou neměnné), pořád se rodí 4% dětí s odlišným sexuálním libidem. Ano, prý to není výchovou a je to vrozené, chcete-li zděděné.

Otázkou tedy pořád je, dle čeho se kritérium, když to má člověk v hlavě jinak, jestli je to nemoc (třeba někdo je pedofil, gerontofil, atd.), nebo standard.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 18.duben 10:32

Prý ne, je to úplně normální věc 😉.

Zajímavé je, že statisticky se rodí určitý počet jedinců v různém množství s různým postižením. Na rozdíl od jiných nemocí by však logicky měla být homosexualita slepé vývojové stádium a z logiky věci rozmnožování se takto odlišných jedinců není nikde v přírodě možné – je to tedy proti přírodě? Oproti jinak nemocným, kterým dnes pomáhají případně v rámci asistované reprodukce lékaři, homosexuálové nemocní nejsou, tedy je třeba nechat to na přírodě. Zajímavé je, že lesby jsou schopné si dítě obstarat jinak a mnohdy své geny předat dál, u mužů je to podobné, libido nelibido, někomu se najednou líbí ptáci, jinému čičiny, ne, prý to není nevychovanost, ani nemoc či projev dekadentní zvrácenosti . A i přes toto všechno, nebo právě pro to všechno, kdy by jeden řekl, že se tací jedinci nemnoží (přírodní zákony jsou neměnné), se pořád rodí 4 % dětí s odlišným sexuálním libidem. Ano, prý to není výchovou a je to vrozené, chcete-li zděděné.

Otázkou tedy pořád je, dle čeho se kritérium, když to má člověk v hlavě jinak, posuzuje, jestli je to nemoc (třeba někdo je pedofil, gerontofil, atd.), nebo standard.