Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.listopad 2:10

Podívejme se na historii řemesla učitelů, třeba okolo 19. století. Učili, protože hovnajz uměli, byli slabí. Měli tak málo peněz, že raději nikam nechodili. Byli to zvířátka ve vesnické kleci. Učitelé bývali špatně placení. Takže se živili i jinak. Jak v té době, to nevím. Ale po asi 2004 – to byla doba, kdy učitelé chodili pracovat jako brigádníci a stavby. Přitom ovhon uměli. Tak jakým právem si oni nyní dovolují rozkazovat něco o sešitech? Mládež nesmí být vychovávána směrem ty jsi otrok. My tě obrábíme, abys nastoupil do fabriky Míru. Já, ze své podstaty, pokud sešit neobsahuje nic důležitého, tedy nic se z něj nedozvím, než to co tam někdo napsal, bych ho nevedl, už kvůli tomu, ze listy nejdou čtverečkované. Prosím promiň, v jejich školním řádu může být cokoliv. Ale nejsem prase, a doufám, že ani ty ne, že chápeš svou lidskou podstatu. Ty jednou budeš rozhodovat. Možná o důležitějších rozhodnutí, než jsou hráčské volby. Řády jsou pro nechápající. Jim ty školní řády ukaž a pro sebe je strhni. Jen chytrým pomáhej a žádný sešit se v životě nevede. Možná StB. {Pane učiteli, kdy jste jedl naposledy kůrku?}

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.listopad 2:23

Podívejme se na historii řemesla učitelů, třeba okolo 19. století. Učili, protože ovnajz uměli, byli slabí. Měli tak málo peněz, že raději nikam nechodili. Byli to zvířátka ve vesnické kleci. Učitelé bývali špatně placení. Takže se živili i jinak. Jak v té době, to nevím. Ale po asi 1999 – to byla doba, kdy učitelé chodili pracovat jako brigádníci a stavby. Přitom ovhon uměli. Tak jakým právem si oni nyní dovolují rozkazovat něco o sešitech? Mládež nesmí být vychovávána směrem: ty jsi otrok! My tě obrábíme, abys nastoupil do fabriky Míru!
Ne. Já, ze své podstaty, pokud sešit neobsahuje nic důležitého, tedy nic se z něj nedozvím, než to co tam někdo napsal, bych ho nevedl, už kvůli tomu, ze listy nejsou čtverečkované.
Prosím promiňte, v jejich školním řádu může být cokoliv. Ale nejsem prase, a doufám, že ani ty ne, možná někdo je (protože tomu věří), že chápeš svou lidskou podstatu. Ty jednou budeš rozhodovat. Možná o důležitějších rozhodnutí, než jsou hráčské volby. Řády jsou pro nechápající. Jim ty školní řády ukaž a pro sebe je strhni. Jen chytrým pomáhej a žádný sešit se v životě nevede. Možná StB. {Pane učiteli, kdy jste jedl naposledy kůrku?}

Jinak co, jinak jsem měl rád jen některé předměty. A v nich jsem ve vedení sešitu A4 exceloval, až mě na konci školního roku učitel žádal o ten sešit. Technologie, geometrie, to jo. Jinak vše jiné – škoda papíru. Nemám pero. Prý je školství bezplatné. Kdo mi zaplatí vstávání a jízdu do školy? Šup s učitelem do pytlu, i když je to žena.