Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.září 22:05

Orbán to nepřehnal, jen jako jediný všechno řekl na plnou hubu. Budiž mu za jeho statečnost dík a obdiv. Není v tom sám, takové stanovisko má i celá Visegrádská čtyřka. Naši zástupci mu vrazili kudlu do zad, protože se domnívají, že nějaké dotace jsou důležitělší, než budoucí problémy s imigrací. Ať si Brusel ty své dotace vetknou mezi půlky!

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.září 22:17

Orbán to nepřehnal, jen jako jediný všechno řekl na plnou hubu. Budiž mu za jeho statečnost dík a obdiv. Není v tom sám, takové stanovisko má i celá Visegrádská čtyřka. Naši zástupci mu vrazili kudlu do zad, protože se domnívají, že nějaké dotace jsou důležitělší, než budoucí problémy s imigrací. Ať si Brusel ty své dotace vetknou mezi půlky! My i další státy nakonec můžeme taky přestat do Bruselského fondu přispívat.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.září 5:11

Orbán to nepřehnal, jen jako jediný všechno řekl na plnou hubu. Budiž mu za jeho statečnost dík a obdiv. Není v tom sám, takové stanovisko má i celá Visegrádská čtyřka. Naši zástupci mu vrazili kudlu do zad, protože se domnívají, že nějaké dotace jsou důležitější než budoucí problémy s imigrací. Ať si Brusel ty své dotace vetknou mezi půlky! My i další státy nakonec můžeme taky přestat do bruselského fondu přispívat.