Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.září 23:37

Dobrý na stres a tlak je sex nebo masturbace. Pokud máš v prde*li psychiku a neumíš si ulevit nebo nemáš parterku/ra se kterým spíš, pak ti nepomůže ani jóga, ani psychiatr, ani vypovídání se mamince či kamarádce/dovy do klína. Nejhorší je uschnout, to pak člověk je rád že je rád.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 11.září 23:39

Dobrý na stres a tlak je sex nebo masturbace. Pokud máš v prde*li psychiku a neumíš si ulevit nebo nemáš parterku/ra se kterým spíš, pak ti nepomůže ani jóga, ani psychiatr, ani vypovídání se mamince či kamarádce/dovy do klína. Nejhorší je uschnout, to pak člověk je rád že je rád a většinou takový individua ztráví celý dny na podobné stránce jako je tato a svoje ego a sebevědomí si nevědomky honí na odpovídání otázek. Krutá pravda. Buď je uschlá/lej, nebo je to jeptiška.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.září 8:31

Dobrý na stres a tlak je sex nebo masturbace. Pokud máš v prde*li psychiku a neumíš si ulevit nebo nemáš parterku/ra, se kterým spíš, pak ti nepomůže ani jóga, ani psychiatr, ani vypovídání se mamince či kamarádce/dovi do klína. Nejhorší je uschnout, to pak člověk je rád, že je rád, a většinou takový individua stráví celý dny na podobné stránce, jako je tato, a svoje ego a sebevědomí si nevědomky honí na odpovídání otázek. Krutá pravda. Buď je uschlá/lej, nebo je to jeptiška.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.září 8:31

Dobrý na stres a tlak je sex nebo masturbace. Pokud máš v prde*li psychiku a neumíš si ulevit nebo nemáš parterku/ra, se kterým spíš, pak ti nepomůže ani jóga, ani psychiatr, ani vypovídání se mamince či kamarádce/dovi do klína. Nejhorší je uschnout, to pak člověk je rád, že je rád, a většinou takový individua stráví celý dny na podobné stránce, jako je tato, a svoje ego a sebevědomí si nevědomky honí na zodpovídání otázek. Krutá pravda. Buď je uschlá/lej, nebo je to jeptiška.