Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.červen 9:11

Standardně to samozřejmě udělat může. Předpokládá se, že si manželé věří (jinak by se snad nestali manželi) a že o svůj společný majetek společně pečují bez toho aby ke každému úkonu byl potřeba písemný souhlas partnera.

Nicméně tohle už standardní situace není a vypadá to na pokus o „odklonění“. Z těch odpovědí co tu vidím bych zatím dal nejspíše na Hladu. Pokud máš svého právního zástupce, asi bych to s ním projednal. Pokud nemáš, možná by stálo za to si nějakého zařídit. Zdá se, že zde nepůjde o poklidný a bezproblémový rozvod.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.červen 9:40

Standardně to samozřejmě udělat může. Předpokládá se, že si manželé věří (jinak by se snad nestali manželi) a že o svůj společný majetek společně pečují bez toho, aby ke každému úkonu byl potřeba písemný souhlas partnera.

Nicméně tohle už standardní situace není a vypadá to na pokus o „odklonění“. Z těch odpovědí, co tu vidím, bych zatím dal nejspíše na Hladu. Pokud máš svého právního zástupce, asi bych to s ním projednal. Pokud nemáš, možná by stálo za to si nějakého zařídit. Zdá se, že zde nepůjde o poklidný a bezproblémový rozvod.