Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.duben 9:47

To nikdo neví. Jedině, že nastane komec světa, ale to bohužel postihne dobré i ty špatné.

"Přijde den, zúčtujme spolu "… známé verše.

To znamená, že se to týká života.

Podle zákona karmy, zákonu příčiny a následku, který se dá brát jako fyzikální zákon akce a reakce, by se mělo všechno vrátit. Býť si to mnozí neuvědomují a nevěří tomu.

Každý člověk vyzařuje energii, někdo pozitivní, jiný negativní. Právě tyto energie , nejen zlo, ale i dobro se vracejí jako bumernaag. Proto se s některými lidmi cítí člověk dobře, s jinými nikoliv.

Stejně tak jako boží mlýny melou pomalu, ale jistě. Jak se dfo lesa volá …

Je to prověřené zkušenostmi, i protože zlo i nespravedlnost se objevují stále, byť je víc vidět zlo než dobro.

Pro věřící vše spočítá tzv. boží soud, když člověk zemře, nevěřící si musí pomoc sami – odpustit si. . Dá se říct, že jde o duchovní očistu, odpuštění sám sobě i jiným. Pokud to tak člověk neudělá, , stále se mu vracejí myšlenky a ubližuje si, , protože negativní energii zůstává.

Věřící se zbavují negativní energie modlitbou, ostatní třeba pomocí soustřední, jako meditace, zamyšlení se nad tím, co ho posílí.

Jinak v křesťanství, islámu a židovství se hovoří o konci světa, o posledním dni, posledním soudu, kdy budou všichni lidé posuzování podle svých činů , zda skončí v nebi, nebo v pekle..

Otázky na soudný den jsou v odkazu.
https://www.od­povedi.cz/sear­ch?q=soudn%C3%BD%20d­en

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.duben 10:05

To nikdo neví. Jedině, že nastane konec světa, ale to bohužel postihne dobré i ty špatné.

„Přijde den, zúčtujme spolu…“ známé verše.

To znamená, že se to týká života.

Podle zákona karmy, zákonu příčiny a následku, který se dá brát jako fyzikální zákon akce a reakce, by se mělo všechno vrátit. Byť si to mnozí neuvědomují a nevěří tomu.

Každý člověk vyzařuje energii, někdo pozitivní, jiný negativní. Právě tyto energie, nejen zlo, ale i dobro se vracejí jako bumerang. Proto se s některými lidmi cítí člověk dobře, s jinými nikoliv.

Stejně tak jako boží mlýny melou pomalu, ale jistě. Jak se do lesa volá…

Je to prověřené zkušenostmi, i protože zlo i nespravedlnost se objevují stále, byť je víc vidět zlo než dobro.

Pro věřící vše spočítá tzv. boží soud, když člověk zemře, nevěřící si musí pomoci sami – odpustit si. Dá se říct, že jde o duchovní očistu, odpuštění sám sobě i jiným. Pokud to tak člověk neudělá, stále se mu vracejí myšlenky a ubližuje si, protože negativní energie zůstává.

Věřící se zbavují negativní energie modlitbou, ostatní třeba pomocí soustředění, jako meditace, zamyšlení se nad tím, co ho posílí.

Jinak v křesťanství, islámu a židovství se hovoří o konci světa, o posledním dni, posledním soudu, kdy budou všichni lidé posuzování podle svých činů, zda skončí v nebi, nebo v pekle.

Otázky na soudný den jsou v odkazu.
https://www.od­povedi.cz/sear­ch?q=soudn%C3%BD%20d­en