Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.duben 15:12

Tohle se opravdu těžko posuzuje bez konkrétnějších informací, zkuste to trochu konkrétněji popsat ? V čem chyba spočívá a kdo by ji podle vás měl za jakým účelem využít ve svůj prospěch ?

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.duben 16:05

Tohle se opravdu těžko posuzuje bez konkrétnějších informací, zkuste to trochu konkrétněji popsat? V čem chyba spočívá a kdo by ji podle vás měl za jakým účelem využít ve svůj prospěch?

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 16.duben 17:03

Ono dohledávat schůdnější cestičky, které by se „tradičně uvažující“ lidé nikdy neodhodlali ani prozkoumat, je cesta progresivní evoluce. Takže bych s tou kritikou a instantním odsuzováním nebyl až tak zbrklý.

Pokud jde jen o nějakou hru, jak zmiňuješ, tak nejspíš oportunisticky podvádíš jenom sám sebe 🙂 Ale rozhodně to není žádný závažný zločin, ostatně už v dobách hry DOOM existovala možnost zadat do terminálu slovo iddqd nebo idkfa a získali jste neomezené množství munice a nesmrtelnost. No a co, podvod na původních herních principech to zřejmě je, ale hry se to opravdu tak příkře neposuzuje, ani by to nemělo žádný smysl, vždyť tím nikdo není poškozen, tak o nic nejde.