Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.březen 16:37

Co je podle vás „všem“? Myslíte bez registrace? Určtiě by to bylo mnohem horší než je. Myslím si, že na každou stránku, kde reagujete, se musíte přihlásit.

Je to jakási pojistka, že se dá uživatel najít podle mailu atd.

Otázky může vložit kokoliv, ale je třeba se registrovat. Stejně tak mohou odpovídíat všichni registorvaní.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.březen 16:48

Co je podle vás „všem“? Myslíte bez registrace? Určtiě by to bylo mnohem horší než je. Myslím si, že na většině stránku, kde reagujete, se musíte přihlásit.

Je to možná jakási pojistka, že se dá uživatel najít podle mailu atd, pokud je to nutné. Přečíst odpovědi můžete bbez registrace. Každý nemá opotřebu se ptát, nebo odpovídat.

Otázky může vložit kokoliv, ale je třeba se registrovat. Stejně tak mohou odpovídíat všichni registorvaní.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.březen 17:08

Co je podle vás „všem“? Myslíte bez registrace? Určtiě by to bylo mnohem horší než je. Myslím si, že na většině stránkek, kde reagujete, se musíte přihlásit.

Je to možná jakási pojistka, že se dá uživatel najít podle mailu atd, pokud je to nutné. Nemusíte se se stále přihlašovat. Přečíst odpovědi můžete bez registrace. Každý nemá potřebu se ptát, nebo odpovídat.

Otázky může vložit kokoliv, ale je třeba se registrovat. Stejně tak mohou odpovídat všichni regisovaní.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 30.březen 19:00

Co je podle vás „všem“? Myslíte bez registrace? Určitě by to bylo mnohem horší, než je. Myslím si, že na většině stránek, kde reagujete, se musíte přihlásit.

Je to možná jakási pojistka, že se dá uživatel najít podle mailu atd, pokud je to nutné. Nemusíte se se stále přihlašovat. Přečíst odpovědi můžete bez registrace. Každý nemá potřebu se ptát nebo odpovídat.

Otázky může vložit kdokoliv, ale je třeba se registrovat. Stejně tak mohou odpovídat všichni registrovaní.