Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.prosinec 14:05

IQ je jako zbraň. Můžeš ji používat pro dobro všech nebo na něm založit své ego a „moc“. Zločinnost má spoustu faktorů, hlavně bych asi řekl, že zločinci jsou zoufalí lidé, kteří potřebují peníze. S tím je spjat fakt, že lidé s vysokým IQ mají lepší práci a tím pádem nepotřebují krást. Samozřejmě kradou i lidé s vysokým IQ, ti to ale dělají chytřeji, mají spočítané několik kroků dopředu a všechno si hlídají.

Obecně platí, že čím méně toho ukradneš, tím jsi větší zloděj. Budeš v podstatě víc soudit cikána, že okradne babičku o 5000,– než člověka, co si nakrade miliony na úkor obyčejných lidí. Takový Janeček bude mít vysoké IQ a na účtech miliardy získané způsobem, které nemají daleko od mafiánských praktik.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.prosinec 14:24

IQ je jako zbraň. Můžeš ji používat pro dobro všech, nebo na něm založit své ego a „moc“. Zločinnost má spoustu faktorů, hlavně bych asi řekl, že zločinci jsou zoufalí lidé, kteří potřebují peníze. S tím je spjat fakt, že lidé s vysokým IQ mají lepší práci a tím pádem nepotřebují krást. Samozřejmě kradou i lidé s vysokým IQ, ti to ale dělají chytřeji, mají spočítaných několik kroků dopředu a všechno si hlídají.

Obecně platí, že čím méně toho ukradneš, tím jsi větší zloděj. Budeš v podstatě víc soudit cikána za to, že okrade babičku o 5000,–, než člověka, co si nakrade miliony na úkor obyčejných lidí. Takový Janeček bude mít vysoké IQ a na účtech miliardy získané způsobem, které nemají daleko od mafiánských praktik.