Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.prosinec 13:43

Ano píše se to, ale pokud by se měl člověk držet toho, co je správné, co je psané, asi by to nebylo ono. Já když mám chuť, tak si to pivo dám. Ono nám někdy něco sedne a jindy ne. Mohou v tom hrát roli uváděné faktory,ale přesnou odpověď se člověk nikdy nedozví. Kolikrát jsem v horku prošel kolem hospody, nebo jsem si říkal, že půjdu na pivo, jindy tam zajdu , přestože jsem to neměl v úmyslu. Když je chuť, tak se jde.
Naše chování je ovlivněno naši náladou a ta je závislá na tom, na co myslíme a jak jsme na tom fyzicky, tedy co jíme, pijeme a jak jsme unaveni.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.prosinec 13:44

Ano, píše se to, ale pokud by se měl člověk držet toho, co je správné, co je psané, asi by to nebylo ono. Já když mám chuť, tak si to pivo dám. Ono nám někdy něco sedne a jindy ne. Mohou v tom hrát roli uváděné faktory, ale přesnou odpověď se člověk nikdy nedozví. Kolikrát jsem v horku prošel kolem hospody nebo jsem si říkal, že půjdu na pivo, jindy tam zajdu, přestože jsem to neměl v úmyslu. Když je chuť, tak se jde.
Naše chování je ovlivněno naší náladou a ta je závislá na tom, na co myslíme a jak jsme na tom fyzicky, tedy co jíme, pijeme a jak jsme unaveni.