Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.září 17:06

Tam kde informace chybí, nebo nebyly dodávány po dobu několika desítek let, je obtížné a hlavně nezdravé se snažit je získat ve velmi krátké době několika dnů, týdnů, ale je to úkol na celý život . Denně maximálně 3 – 4 hodiny, podle možností. A co sledovat? Filmy pro pamětníky, dále díla Svěráka, Škvoreckého, Hrabala a pod. Filmy od režisérů – Frič, Vávra, Menzel. Po nějaké době se budete orientovat na najdete si své programy.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 25.září 22:03

Tam kde informace chybí, nebo nebyly dodávány po dobu několika desítek let, je obtížné a hlavně nezdravé se snažit je získat ve velmi krátké době několika dnů, týdnů, ale je to úkol na celý život. Denně maximálně 3 – 4 hodiny, podle možností. A co sledovat? Filmy pro pamětníky, dále díla Svěráka, Škvoreckého, Hrabala a pod. Filmy od režisérů – Frič, Vávra, Menzel. Po nějaké době se budete orientovat a najdete si své programy.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.září 18:59

Tam kde informace chybí nebo nebyly dodávány po dobu několika desítek let, je obtížné a hlavně nezdravé se snažit je získat ve velmi krátké době několika dnů, týdnů, ale je to úkol na celý život. Denně maximálně 3 – 4 hodiny, podle možností. A co sledovat? Filmy pro pamětníky, dále díla Svěráka, Škvoreckého, Hrabala apod. Filmy od režisérů – Frič, Vávra, Menzel. Po nějaké době se budete orientovat a najdete si své programy.