Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.září 10:17

Pokud je automechanik zaměstnanec, šéf by mu to neměl trpět. To bývalo pravidlem v dobách reálného socialismu. Ale co si budeme nalhávat, záleží na vztahu šéf – zaměstnanec a vzájemně výhodná spolupráce.
U doktorů si nejsem jistý, ale existuje mezi nimi nepsané pravidlo: neléčit své příbuzné. Pravděpodobně i mezi nimi se ale najde dost takových, kteří při léčbě příbuzných a známých poskytují nadstandart, převážně přednostní ošetření bez dlouhého čekání. Nebo můžou leccos zařídit v rámci kolegiality s ostatními lékaři.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.září 10:37

Pokud je automechanik zaměstnanec, šéf by mu to neměl trpět. To bývalo pravidlem v dobách reálného socialismu. Ale co si budeme nalhávat, záleží na vztahu šéf – zaměstnanec a vzájemně výhodné spolupráci.
U doktorů si nejsem jistý, ale existuje mezi nimi nepsané pravidlo: neléčit své příbuzné. Pravděpodobně i mezi nimi se ale najde dost takových, kteří při léčbě příbuzných a známých poskytují nadstandard, převážně přednostní ošetření bez dlouhého čekání. Nebo můžou leccos zařídit v rámci kolegiality s ostatními lékaři.