Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.červenec 10:29

Nevím, kdy byla u nás postavena první mešita, ale těším se na dobu, kdy bude zničena poslední mešita na světa. Tato ohavná a nenávistná ideologie je totiž falešným náboženstvím. Proto doufám, že místo mešit se budou stavět sály Království, lidé budou uctívat jediného a pravého Boha Jehovu a všichni si budou navzájem bratry a sestrami. Mohamed není nad Krista a pochybuji, že se mu vůbec zjevil anděl Gabriel, aby ho ustanovil Božím prorokem (je rozdíl mezi tím jak se chovali Ježíšovi učedníci a Mohamedovi následovníci – jako mezipravým Bohem Jehovou a ďáblem). JEHOVA BŮH SICE HŘÍCH TOLERUJE, ALE ODSUZUJE !
ALLÁH JEHOVA AKBAR !

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.červenec 10:30

Nevím, kdy byla u nás postavena první mešita, ale těším se na dobu, kdy bude zničena poslední mešita na světě. Tato ohavná a nenávistná ideologie je totiž falešným náboženstvím. Proto doufám, že místo mešit se budou stavět sály Království, lidé budou uctívat jediného a pravého Boha Jehovu a všichni si budou navzájem bratry a sestrami. Mohamed není nad Krista a pochybuji, že se mu vůbec zjevil anděl Gabriel, aby ho ustanovil Božím prorokem (je rozdíl mezi tím jak se chovali Ježíšovi učedníci a Mohamedovi následovníci – jako mezi pravým Bohem Jehovou a ďáblem). JEHOVA BŮH SICE HŘÍCH TOLERUJE, ALE ODSUZUJE !
ALLÁH JEHOVA AKBAR !

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.srpen 10:23

Nevím, kdy byla u nás postavena první mešita, ale těším se na dobu, kdy bude zničena poslední mešita na světě. Tato ohavná a nenávistná ideologie je totiž falešným náboženstvím. Proto doufám, že místo mešit se budou stavět sály Království, lidé budou uctívat jediného a pravého Boha Jehovu a všichni si budou navzájem bratry a sestrami. Mohamed není nad Krista a pochybuji, že se mu vůbec zjevil anděl Gabriel, aby ho ustanovil Božím prorokem (je rozdíl mezi tím, jak se chovali Ježíšovi učedníci a Mohamedovi následovníci – jako mezi pravým Bohem Jehovou a ďáblem). JEHOVA BŮH SICE HŘÍCH TOLERUJE, ALE ODSUZUJE!
ALLÁH JEHOVA AKBAR!