Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.červenec 22:09

Lidé, kteří vědí jak se omezuje porodnost toho využívá, aby se sami měli lépe. Velmi krátkozraké – vyměnit dítě za „blahobyt“. Jiní lidé o tom nic nevědí a jejich filosofie je, že jejich děti to obsazování Evropy dokončí. V pár státech EU se už rodí víc muslimů, než domorodců. Tak kdo je nežádoucí a kdo blb?

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.červenec 22:17

Lidé, kteří vědí, jak se omezuje porodnost, toho využívají, aby se sami měli lépe. Velmi krátkozraké – vyměnit dítě za „blahobyt“. Jiní lidé o tom nic nevědí a jejich filosofie je, že jejich děti to obsazování Evropy dokončí. V pár státech EU se už rodí víc muslimů než domorodců. Tak kdo je nežádoucí a kdo blb?

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.červenec 22:20

Lidé, kteří vědí jak se omezuje porodnost toho využívají, aby se sami měli lépe. Velmi krátkozraké – vyměnit dítě za „blahobyt“. Jiní lidé o tom nic nevědí a jejich filosofie je, že jejich děti to obsazování Evropy dokončí. V pár státech EU se už rodí víc muslimů, než domorodců. Tak kdo je nežádoucí a kdo blb? No a ti ostatní ve světech jako je Afrika, Jižní Amerika a ostatně všecnny jižní národy v Asii, těm je to jedno. Množí se jako králici. Pokud nepocítí nedostatek, budou se množit dál.