Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.únor 9:35

Obtížně. A výsledek je nejistý. Prof Král, který se celý život věnoval studiu jeskyní a patřil mezi experty v této problematice. Pár jeskyní i sám objevil. Byl kdysi na přednášce v Tišnově, kde se ho občané ptali, zda by mohli být jeskyně v místním vápencovém kopci Květnice. Pan profesor vědecky zdůvodnil proč se tam nemohou žádné jeskyně najít. Několik let po té zemřel a za další dva roky se na Květnici našly jeskyní prostory.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.únor 11:26

Obtížně. A výsledek je nejistý. Prof. Král, který se celý život věnoval studiu jeskyní, patřil mezi experty v této problematice. Pár jeskyní i sám objevil. Byl kdysi na přednášce v Tišnově, kde se ho občané ptali, zda by mohly být jeskyně v místním vápencovém kopci Květnice. Pan profesor vědecky zdůvodnil, proč se tam nemohou žádné jeskyně najít. Několik let poté zemřel a za další dva roky se na Květnici našly jeskyní prostory.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 21.únor 11:27

Obtížně. A výsledek je nejistý. Prof. Král, který se celý život věnoval studiu jeskyní, patřil mezi experty v této problematice. Pár jeskyní i sám objevil. Byl kdysi na přednášce v Tišnově, kde se ho občané ptali, zda by mohly být jeskyně v místním vápencovém kopci Květnice. Pan profesor vědecky zdůvodnil, proč se tam nemohou žádné jeskyně najít. Několik let poté zemřel a za další dva roky se na Květnici našly jeskynní prostory.