Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.říjen 19:55

Historické důvody vzniku nacistického Německa dávno pominuly, ale není vyloučeno, že vzniknou další. Může to vyvolat imigrační krize muslimů a jejich teroristické útoky. Jakmile půjde do tuhého, společnost se bude radikalizovat. Vlastně se to už děje, ale zatím se toho ještě nezvrhlo v totalitu. Věřím, že celá Evropa a zbytek demokratického světa tomu zabrání.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.říjen 19:58

Historické důvody vzniku nacistického Německa dávno pominuly, ale není vyloučeno, že vzniknou další. Může to vyvolat imigrační krize muslimů a jejich teroristické útoky. Jakmile půjde do tuhého, společnost se bude radikalizovat. Vlastně se to už děje, ale zatím se toho ještě nezvrhlo v totalitu. Věřím, že celá Evropa a zbytek demokratického světa tomu zabrání. Udělat nacistický, nebo komunistický puč už v Evropě není tak jednoduché, jak to bývalo v minulosti kdekoliv na světě.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 3.říjen 20:02

Historické důvody vzniku nacistického Německa dávno pominuly, ale není vyloučeno, že vzniknou další. Může to vyvolat imigrační krize muslimů a jejich teroristické útoky. Jakmile půjde do tuhého, společnost se bude radikalizovat. Vlastně se to už děje, ale zatím se toho ještě nezvrhlo v totalitu. Věřím, že celá Evropa a zbytek demokratického světa tomu zabrání. Udělat nacistický nebo komunistický puč už v Evropě není tak jednoduché, jak to bývalo v minulosti kdekoliv na světě.