Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.červen 9:08

Obojí.
Je dobré si po ránu umýt zuby hned po čůrání. Důkladně, kartáčkem jen tak bez pasty, každý kout huby, řádně také pomasírovat dásně a škrabkou na jazyk také oškrábat jazyk. Důkladně vyplachujeme! Tím se odstraní celá zoo mikroorganismů, která se nám během noci v ústech vytvořila a nemusíme se bát, že tu faunu spolykáme i se snídaní. Jdeme snídat bez obav, že by nám chuť jídla ničila pachuť nějaké pasty, nebo jinýho nesmyslu na kartáčku..
No, a po snídani si lehce* vyčistíme zuby zubní pastou a vypláchneme, abychom měli po jídle svěží dech a abychom z úst odplavili zbytky bůčku, tyrolského špeku, vajec, marmelády a nebo třeba jenom loupáků. *Příliš se s tím nepáráme, abychom tu chemii z pasty v ústech moc nerozptylovali. Mohli bychom si tím způsobit popáleniny citlivý sliznice (ústní voda to umí taky!), kterými nám v noci, když spíme, do organismu proniká zoo a tvoří záněty, nedejbože afty ;+)

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 28.červen 17:06

Obojí.
Je dobré si po ránu umýt zuby hned po čurání. Důkladně, kartáčkem jen tak bez pasty, každý kout huby, řádně také pomasírovat dásně a škrabkou na jazyk také oškrábat jazyk. Důkladně vyplachujeme! Tím se odstraní celá zoo mikroorganismů, která se nám během noci v ústech vytvořila a nemusíme se bát, že tu faunu spolykáme i se snídaní. Jdeme snídat bez obav, že by nám chuť jídla ničila pachuť nějaké pasty nebo jinýho nesmyslu na kartáčku…
No, a po snídani si lehce* vyčistíme zuby zubní pastou a vypláchneme, abychom měli po jídle svěží dech a abychom z úst odplavili zbytky bůčku, tyrolského špeku, vajec, marmelády anebo třeba jenom loupáků. *Příliš se s tím nepáráme, abychom tu chemii z pasty v ústech moc nerozptylovali. Mohli bychom si tím způsobit popáleniny citlivý sliznice (ústní voda to umí taky!), kterými nám v noci, když spíme, do organismu proniká zoo a tvoří záněty, nedejbože afty ;+)