Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.říjen 15:53

Zprávy se prezentovali podle toho, pod kterým vlivem byla zeměb v níž se uvádělo.
Problém je totiž v tom, že v obou bývalých mocnostech / dnes USA a Rusko/ byla zpráva prezentována Oba národy jsou vychovávány v podstatě stejnou propagandou. V USA jsou od mládí, nejen v rodinách ale i ve škole a za pomoci médií vychováváni a přesvědčováni o tom, že oni jsou vždy ti nejlepšé. Je to patrné téměř ve všem . To samé se propagovalo obdobnými způsoby v Sovětském svazu / Dnes tedy v Rusku/ Většina mladých lidí na obou stranách světa jsou o tom přesvědčeni a věří tomu. Několikrát jsem se o tom sám přesvědčil.
Velice přesně to jednou vystihl jeden můj kamarád asi před třiceti léty po seznámení s oběma zeměni konstatoval : Američané jsou dobře a lépe oblečení Rusi

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 24.říjen 16:07

Zprávy se prezentovaly podle toho, pod kterým vlivem byla země, v níž se uvádělo.
Problém je totiž v tom, že v obou bývalých mocnostech / dnes USA a Rusko/ byla zpráva prezentována. Oba národy jsou vychovávány v podstatě stejnou propagandou. V USA jsou od mládí, nejen v rodinách, ale i ve škole a za pomoci médií vychováváni a přesvědčováni o tom, že oni jsou vždy ti nejlepší. Je to patrné téměř ve všem. To samé se propagovalo obdobnými způsoby v Sovětském svazu / Dnes tedy v Rusku/ Většina mladých lidí na obou stranách světa jsou o tom přesvědčeni a věří tomu. Několikrát jsem se o tom sám přesvědčil.
Velice přesně to jednou vystihl jeden můj kamarád asi před třiceti léty po seznámení s oběma zeměni konstatoval: Američané jsou dobře oblečení Rusi.