Odpověděl/a – 2.duben 17:58
Polosuché nebo polosladké bílé (muškát a spol.) , ba občas i suché
bílé (tuhle jsem si pochutnat i na veltlínu, jenže to byla flaška za tři
stovky plus, takže to chutnat božsky prostě muselo – za ty prachy…).
Červené výjimečně (modrý portugal ap.), ba i zmíněný Kagor mi moc
chutnal, ale ten už jsem dlouho nikde neviděl.
Jak už jsem psal v předchozí otázce, jsem pivař – ale dvojku dobrého
(opět na kvalitě nešetřím) vína kvečeru jako šláftruňk si
dám rád.
Odpověděl/a – 2.duben 21:23
Polosuché nebo polosladké bílé (muškát a spol.) , ba občas i suché
bílé (tuhle jsem si pochutnal i na veltlínu, jenže to byla flaška za tři
stovky plus, takže to chutnat božsky prostě muselo – za ty prachy…).
Červené výjimečně (modrý portugal ap.), ba i zmíněný Kagor mi moc
chutnal, ale ten už jsem dlouho nikde neviděl.
Jak už jsem psal v předchozí otázce, jsem pivař – ale dvojku dobrého
(opět na kvalitě nešetřím) vína kvečeru jako šláftruňk si
dám rád.
Odpověděl/a – 4.duben 15:19
Polosuché nebo polosladké bílé (muškát a spol.), ba občas i suché
bílé (tuhle jsem si pochutnal i na veltlínu, jenže to byla flaška za tři
stovky plus, takže to chutnat božsky prostě muselo – za ty prachy…).
Červené výjimečně (modrý portugal ap.), ba i zmíněný Kagor mi moc
chutnal, ale ten už jsem dlouho nikde neviděl.
Jak už jsem psal v předchozí otázce, jsem pivař – ale dvojku dobrého
(opět na kvalitě nešetřím) vína kvečeru jako šláftruňk si
dám rád.