Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.duben 17:58

Polosuché nebo polosladké bílé (muškát a spol.) , ba občas i suché bílé (tuhle jsem si pochutnat i na veltlínu, jenže to byla flaška za tři stovky plus, takže to chutnat božsky prostě muselo – za ty prachy…). Červené výjimečně (modrý portugal ap.), ba i zmíněný Kagor mi moc chutnal, ale ten už jsem dlouho nikde neviděl.
Jak už jsem psal v předchozí otázce, jsem pivař – ale dvojku dobrého (opět na kvalitě nešetřím) vína kvečeru jako šláftruňk si dám rád.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 2.duben 21:23

Polosuché nebo polosladké bílé (muškát a spol.) , ba občas i suché bílé (tuhle jsem si pochutnal i na veltlínu, jenže to byla flaška za tři stovky plus, takže to chutnat božsky prostě muselo – za ty prachy…). Červené výjimečně (modrý portugal ap.), ba i zmíněný Kagor mi moc chutnal, ale ten už jsem dlouho nikde neviděl.
Jak už jsem psal v předchozí otázce, jsem pivař – ale dvojku dobrého (opět na kvalitě nešetřím) vína kvečeru jako šláftruňk si dám rád.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 4.duben 15:19

Polosuché nebo polosladké bílé (muškát a spol.), ba občas i suché bílé (tuhle jsem si pochutnal i na veltlínu, jenže to byla flaška za tři stovky plus, takže to chutnat božsky prostě muselo – za ty prachy…). Červené výjimečně (modrý portugal ap.), ba i zmíněný Kagor mi moc chutnal, ale ten už jsem dlouho nikde neviděl.
Jak už jsem psal v předchozí otázce, jsem pivař – ale dvojku dobrého (opět na kvalitě nešetřím) vína kvečeru jako šláftruňk si dám rád.