Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.březen 16:31

jyřýk🤪, ty vole! Ty zase jedeš! 🤦‍♀️

Proč by to měla najít policie? Až jednoho krásného dne zemřeš, tak pokud umřeš doma, zavolají k Tobě lékaře, a ten, pokud příčina smrti bude známá, vyplní úmrtní list, a tím to končí – od tý chvíle jsi umrlec, máš práva umrlce, nemáš lidská a občanská práva.

Policii by lékař volal, pokud by bylo podezření na úmrtí nepřirozené – Tvou vlastní rukou, cizí rukou … Jinak: k čemu?

Pokud by ta policie byla lékařem zavolána, a vedle Tebe na dece ležely záznamy o počasí, policie je zajistí jako corpus delicti, a po skončení vyšetřování vrátí pozůstalým. A v případě nezájmu zničí.

A, obávám se, že o ně zájem nebude. Důvod je ten, že počasí v každém městě měří několik meteorologických stanic a dá se, kdykoli, online dohledat.

Ale, jako, jestli Tě to baví, tak v tom pokračuj! Proč ne? 🤷‍♀️😃 Jenom nečekej, že to někdo ocení.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 14.březen 9:25

jyřýk🤪, ty vole! Ty zase jedeš! 🤦‍♀️

Proč by to měla najít policie? Až jednoho krásného dne zemřeš, tak pokud umřeš doma, zavolají k Tobě lékaře, a ten, pokud příčina smrti bude známá, vyplní úmrtní list a tím to končí – od tý chvíle jsi umrlec, máš práva umrlce, nemáš lidská a občanská práva.

Policii by lékař volal, pokud by bylo podezření na úmrtí nepřirozené – Tvou vlastní rukou, cizí rukou… Jinak: k čemu?

Pokud by ta policie byla lékařem zavolána a vedle Tebe na dece ležely záznamy o počasí, policie je zajistí jako corpus delicti a po skončení vyšetřování vrátí pozůstalým. A v případě nezájmu zničí.

A obávám se, že o ně zájem nebude. Důvod je ten, že počasí v každém městě měří několik meteorologických stanic a dá se kdykoli online dohledat.

Ale, jako, jestli Tě to baví, tak v tom pokračuj! Proč ne? 🤷‍♀️😃 Jenom nečekej, že to někdo ocení.