Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.leden 21:07

Jistě že jsou. podle našich hygienických norem se toalety na pracovišti nebo toalety pro veřejnost staví podle toho jak velký počewt lidí je bude užívat. Pokud je pracoviště pro 2 lidi, ještě k tomu z 99% pravděpodobností chlapy, pak je blbost tam stavět 2 budky.
Potkal jsem i pár cukráren, kde je jen jeden malý unisex kamrlík pro zákazníky. V obchoďáku, kterým denně projde 5000 lidí a tedy se dá odhadnou, že bude třeba minimálně řekněme 10 „parkovacích“ míst zároveň (norma řekne lépe) už je (musí být) dost prostoru zajistit oddělené prostory.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 9.leden 7:21

Jistě že jsou. podle našich hygienických norem se toalety na pracovišti nebo toalety pro veřejnost staví podle toho, jak velký počet lidí je bude užívat. Pokud je pracoviště pro 2 lidi, ještě k tomu s 99% pravděpodobností chlapy, pak je blbost tam stavět 2 budky.
Potkal jsem i pár cukráren, kde je jen jeden malý unisex kamrlík pro zákazníky. V obchoďáku, kterým denně projde 5000 lidí, a tedy se dá odhadnout, že bude třeba minimálně řekněme 10 „parkovacích“ míst, zároveň (norma řekne lépe) už je (musí být) dost prostoru zajistit oddělené prostory.