Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.prosinec 12:23

Bohem je to co má trvale všechny božské vlastnosti jak je; dokonalost, genialita, vševědoucnost, všemocnost, všudypřítomnost, věčnost atd. z toho je jasné že bůh nemůže být člověkem nebo subjekterm, bůh to jsou protikady mezi kterými je napětí, napříkald; dobro a zlo, pravda a lež, život a smrt, aktivita a pasivita, praxe a teorie, subjekt a objekt atd. bůh tedy není nad námi v ráji to jsou jenom pohádky, sekty a nábožensví to jsou pohádky pro hlupáky.

Zdroj: https://www.youtube.com/@Prague-GVKB/videos

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.prosinec 12:26

Bohem je to co má trvale všechny božské vlastnosti jako je; dokonalost, genialita, vševědoucnost, všemocnost, všudypřítomnost, věčnost atd. z toho je jasné že bůh nemůže být člověkem nebo subjektem, bůh to jsou protikady mezi kterými je napětí, napříkald; dobro a zlo, pravda a lež, život a smrt, aktivita a pasivita, praxe a teorie, subjekt a objekt atd. bůh tedy není nad námi v ráji to jsou jenom pohádky; mytologie, pověry, rituály, fetiše, sekty, nábožensví, ideologie atd. všechny staré knihy to jsou pohádky pro hlupáky.

Zdroj: https://www.youtube.com/@Prague-GVKB/videos

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 13.prosinec 12:54

Bohem je to, co má trvale všechny božské vlastnosti, jako je dokonalost, genialita, vševědoucnost, všemocnost, všudypřítomnost, věčnost atd. Z toho je jasné, že bůh nemůže být člověkem nebo subjektem, bůh, to jsou protiklady, mezi kterými je napětí, například; dobro a zlo, pravda a lež, život a smrt, aktivita a pasivita, praxe a teorie, subjekt a objekt atd. Bůh tedy není nad námi v ráji, to jsou jenom pohádky; mytologie, pověry, rituály, fetiše, sekty, náboženství, ideologie atd. Všechny staré knihy, to jsou pohádky pro hlupáky.

Zdroj: https://www.youtube.com/@Prague-GVKB/videos