Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.duben 14:55

Třeba já měřím 161 cm a má žena cca 191, ano, je to hodně veklý rozdíl, ale mně to nevadí, protože já kvůli výšce nemám komplexy. Vykašli se na to, že jsou ostatní prcci a buď ráda, že jsi vysoká, co já bych za to kdysi dal. Jít na nějakou operace je totální nesmysl. Pokud jsou všichni kluci menší, tak si počkej na nějakýho, co bude mít 2 metry a máš to vyřešený.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.duben 14:55

Třeba já měřím 161 cm a má žena cca 191, ano, je to hodně veklý rozdíl, ale mně to nevadí, protože já kvůli výšce nemám komplexy. Vykašli se na to, že jsou ostatní prcci a buď ráda, že jsi vysoká, co já bych za to kdysi dal. Jít na nějakou operaci je totální nesmysl. Pokud jsou všichni kluci menší, tak si počkej na nějakýho, co bude mít 2 metry a máš to vyřešený.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 8.duben 14:57

Třeba já měřím 161 cm a má žena cca 191, ano, je to hodně veklý rozdíl, ale mně to nevadí, protože já kvůli výšce nemám komplexy. Vykašli se na to, že jsou ostatní prcci, a buď ráda, že jsi vysoká, co já bych za to kdysi dal. Jít na nějakou operaci je totální nesmysl. Pokud jsou všichni kluci menší, tak si počkej na nějakýho, co bude mít 2 metry, a máš to vyřešený.