Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.říjen 21:09

Ne, seriály mě nezajímají. Na Cobru jsem se díval v dospívání. Ale co se týká dokumentů, tak ty mají dobře vymakané. To tady nebudou čecháčci umět ani za 50 let. Oni třeba dělají dokumentární seriál o opravách aut. V každém díle řeší nějakou zavadu a pak to opravují. Nebo dělají na pokračování dokument o různých profesích, třeba s řidičem kamionu sednou do kabiny a jezdí s ním celý týden. Anebo týpek jezdi na dovolenky a referuje o cenách, kolik kde za co zaplatil, jako hotel, jizdenky jídlo v restauraci apod. Jsou na to machři.

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 7.říjen 21:15

Ne, seriály mě nezajímají. Na Cobru jsem se díval v dospívání. Ale co se týká dokumentů, tak ty mají dobře vymakané. To tady nebudou čecháčci umět ani za 50 let. Oni třeba dělají dokumentární seriál o opravách aut. V každém díle řeší nějakou zavadu a pak to opravují. Nebo dělají na pokračování dokument o různých profesích, třeba s řidičem kamionu sednou do kabiny a jezdí s ním celý týden. Anebo týpek jezdi na dovolenky a referuje o cenách, kolik kde za co zaplatil, jako hotel, jizdenky jídlo v restauraci apod. Jsou na to prostě machři.
Když jsem tam žil a pracoval, tak jsem na to koukal každý den. Jo, a grandslamové tenisové turnaje tam vysílají na veřejnoprávní stanici a téměř každý zapas. Tady ti dají pár zápasu a odchod