Avatar uživatele
Registrovaný

Cukrová pasta

Ahoj, řeknete mi prosím dobrý ale opravdu dobrý recept na cukrovou pastu? protože jsem na ni teď narazila a vypadá to suprově ... ale zkoušela jsem ten recept a když to zkouším napatlat a strhnout podle toho jak říkají, tak se ta pasta jen jakoby natáhne ale neodlepí od kůže takže jsem od toho nakonec jen zapatlaná a nic se mi nevytrhne ... co dělám špatně? nějaké vaše zkušenosti a recepty a návody a tipy prosím prosím :)
Doplňuji:
Jen je problém že všude píšou něco o 120 stupních a takový teploměr doma opravdu nemáme

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

http://www.youtube.com/…
vypadá ta tvá pasta asi takhle? Podle mě by to mělo drtek ztuhnout, tak jako na videu, no nevím, znám to jen voskem, tahle baba to škube snad až nad kolena, boože, to musí být jako medvědice :-)

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

zkoušela jsem to vařit dvakrát a ani jednou se mi to zatím nepovedlo správně... :) ale jestli to nechceš vzdát (jako já) tak ten teploměr by měl jít koupit ve specializovaných cukrářských potřebách - je to teploměr na karamel....

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Registrovaný

Katarinka88

Já jsem třeba zkoušela jednou to doma vařit a bylo to k ničemu, potom jsem si to objednala na cukrova-pasta.eu a vyšlo mi to uplně stejně né li líp, než se doma s tím patlat :/

Avatar uživatele
Registrovaný

Zulda08

A objednáváš z té stránky tu cukrovou pastu s medem nebo tu soft? :)

 

Zajímavé otázky v kategorii Krása a styl

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Krása a styl

Zlatý Drap 438
Zlatý iceT 350
Zlatý marci1 330
Zlatý hanulka11 322
Zlatý briketka10 244
Zlatý ReHu 230
Zlatý Damiana 229
Zlatý quentos 192
Zlatý annas 190
Zlatý mosoj 179

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.