Avatar uživatele
Pokročilý

Vaření- Co to znamená?

Dobrý den, je to trochu trapný no, ale co to znamená ,,zatřeme" ?? :-D
V receptu je:
,,Vypneme sporák a hmotu promícháváme do vychladnutí, respektive do pokojové teploty. Pak zatřeme máslo, které musí být rovněž pokojové teploty (jinak by se krém srazil)"
to do toho hrnce to máslo jenom..dám? a máslo pokojové teploty to asi musí být rozteklé že..? :-D promiňte já tomu ale vážně nerozumím -_-' Děkuju

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele

Změklé máslo vetřít (zatřít) do hmoty. Prostě musí být máslo v takové konzistenci aby se dalo třít a pak ho můžeš zlehka vpravit do hmoty. Prostě nenamlátit máslo do těsta třeba mixerem, rozumíš?
To zvládneš! Já také zkraje pokusů o vaření nevěděla co je např.pevný sníh. :-))
Doplňuji:
V tom tvém receptu jde o to aby byla hmota a máslo přibližně stejné (vlahé) teploty aby se ti to celé nezdrclo.

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1008
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 380

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.