Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.červenec 11:04

Změklé máslo vetřít (zatřít) do hmoty. Prostě musí být máslo v takové konzistenci aby se dalo třít a pak ho můžeš zlehka vpravit do hmoty. Prostě nenamlátit máslo do těsta třeba mixerem, rozumíš?
To zvládneš! Já také zkraje pokusů o vaření nevěděla co je např.pevný sníh. 🙂

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 12.červenec 11:05

Změklé máslo vetřít (zatřít) do hmoty. Prostě musí být máslo v takové konzistenci aby se dalo třít a pak ho můžeš zlehka vpravit do hmoty. Prostě nenamlátit máslo do těsta třeba mixerem, rozumíš?
To zvládneš! Já také zkraje pokusů o vaření nevěděla co je např.pevný sníh. 🙂
Doplňuji:
V tom tvém receptu jde o to aby byla hmota a máslo přibližně stejné (vlahé) teploty aby se ti to celé nezdrclo.