Avatar uživatele
Pokročilý

Samostatné nájazdy v hokeji

Zdravim,
ak v zapase dojde na konci na samostatne najazdy, tak kedy sa uzna jednemu tymu bod? Lebo som to pozeral, a tomu nejako nerozumiem, prvy krat da I. tim, druhy krat da II. tym, treti krat da III. tym, ale stale sa hra dalej. Kedy sa teda koncia?
Thx :D
Doplňuji:
Pomylil somsa :D myslel som že prvy krat da I. tim, druhy krat II. tim, treti krat I. tim.. Hamon diky, asi tomu uz rozumiem :D

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

To je zvláštní, kdykoli jsem se díval na hokej, tak hráli proti sobě pouze dvě mužstva. Kde jsi viděl hokej , kde hrají tři ?

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Pravidla se mění snad každý rok, takže obecně: jede se několik sérii - např. teď první tři nájezdy z každé strany se počítají jako celek - kdo dá víc gólů, vyhrál
Když je stav nerozhodný, pokračuje se v nájezdech. Aktuálně když někdo z dvojice soupeřů dá gól a druhý ne, je konec. Když (ne)dají oba, pokračuje se pořád dál. Dřív se dělaly nájezdy jen po sériích (dokonce i po pěti).

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Sport

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Sport

Zlatý Drap 295
Zlatý marci1 173
Zlatý annas 149
Zlatý gecco 146
Zlatý hanulka11 135
Zlatý Lamalam 109
Zlatý Alesh 106
Zlatý mosoj 106
Zlatý quentos 95
Zlatý Kepler 88

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.