Avatar uživatele
Lukas27

Projeví se opravdu spalovač tuku na váze?

Zajímavá 0 před 837 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Gus_Fring

Ne. Leda, že bys byl v kalorickém deficitu a jel úplně naplno. Pak ano, ale nemyslím si, že jsi sportovec v dietní fázi.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Když ho zvážíš, tak ano.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

„Dietoložka mi poradila tuto „vývarovou“ dietu, díky níž pálím tuky jedna báseň.“

„Milujete vývar, ale obáváte se množství tuků, které byste spolu s ním zkonzumovali? Není třeba si nic odpírat. Dokonce existuje i bujónová dieta, díky které zhubnete až pět kilogramů za tři týdny. Navíc příznivě ovlivňuje vzhled pokožky. Správně připravený vývar je nízkokalorický, proto ho můžete jíst prakticky bez omezení.
Příprava vývaru je jednoduchá
Princip je velmi snadnýVývar můžete konzumovat 2 DNY V TÝDNU, je ale důležité, aby tyto 2 dny na sebeNENAVAZOVALY. Vývar lze uvařit z jakéhokoliv masa, mělo by ale být vždy vařené i s kostmi, to je pro recept zásadní.
Vařením vývaru z masa i s kostí získáte navíc pokrm bohatý na kolagen, který má příznivý vliv na elasticitu pleti i na eliminaci vrásek. Proto se ani při radikálním hubnutí nemusíte bát tvorby strií. Kolagen také posiluje klouby. Vývar z kostí se vaří dlouho, záleží však na způsobu, který při přípravě použijete. Pokud použijete tlakový hrnec, zkrátí se doba vaření dokonce až na jednu a půl hodiny. Pokud vývar vaříte tradiční metodou, může to trvat i 4 hodiny.
Nevynechávejte ocet
Kromě masa s kostí patří do vývaru i mrkev, cibule, trochu octa, řapíkatý celer, bobkový list, pepř, tymián, strouhaný zázvor, citronová šťáva, rajčatová šťáva a koření dle chuti. Použité koření se může lišit v závislosti na vašich chuťových preferencích. Co se týče poměru mezi masem a vodou, na kilo masa budete potřebovat jeden a půl až čtyři litry vody podle toho, jak silný vývar chcete mít.
Než začnete vařit, je dobré maso s kostí upéct v troubě. Troubu předehřejte na 220 stupňů a pečte maso patnáct minut. Díky tomu bude chuť výraznější a samotný vývar získá krásný zlatavý odstín. Vývaru můžete za den sníst, kolik jen chcete. Tři porce totiž obsahují pouze 84 kalorií, takže se v konzumaci nemusíte omezovat.“
https://irecep­t.cz/clanky/bu­jonova-dieta-diky-ktere-shodite-prebytecna-kila/
Kdysi se používala i v nemocnicích „Polévka tukožroutka“. Ta se ale jedla celý den, nic jiného, asi týden. Po pauze se opakovalo.

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Zdraví