zjentek

Přežili jste někdy věci, které se normálně přežít nedají?

Děkuju.

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone, VaclavZeman před 26 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
VaclavZeman

Třikrát mě srazilo auto. Jednou jsem tedy sice měl otřes mozku a blouznil v nemocnici, ale jinak ouke. A jednou, to jsem byl výrazně mladší, jsem nechtěl s rodinou vyjet na výlet. Pro mě naštěstí. Tehdy byla bouračka a mé místo v autě bylo úplně zdecimovaného, takže kdybych tam seděl, tak bych zde nepsal. Ale jsou asi věci mezi nebem a zemí a ten nahoře řekl: „Josefe, ty musíš ještě hodně dětí naučit německy!“ A já za to děkuju.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
aliendrone

Ne, to se mi ještně NIKDY nestalo, abych přežil něco, co se přežít NEDÁ (ať již normálně nebo nenormálně). Důkazem je má odpověď. 😉 🙂

Ale na můj vkus až nechutně mnohokrát jsem rozšířil množinu toho, co všechno se přežít DÁ. 😉 😁 😁

0 Nominace Nahlásit

led

Ano, videla som sa na stole počas operácie. Je to neuveriteľné, ale, tento pocit pohľadu ktorý trval okamih, vo mne ostal dodnes. Mnohí na to povedia: prebujnelá fantázia

0 Nominace Nahlásit

elkon

Jistě. Z pozice mé profese, několikrát úraz el. proudem. Nemělo by k tomu dojít, ale stane se.

0 Nominace Nahlásit

Rokio

Přežil jsem delirium bez trvalých následků. Úplně jsem se uzdravil.

0 Nominace Nahlásit

EKSOT123

Měl jsem sice nějaký úraz hlavy, který se ale dá často přežít. Chci ale zmínit člověka, se kterým jsem se seznámil za trochu zvláštních okolností. Byl to t.č. již nebožtík dobrodruh a vzdělanec Josef Svoboda z Blízkova. A ten takových úrazů přežil nejmíň deset. Poznal jsem ho když už mu bylo přes 80, takže neměl moc vlasů a ty jizvy na lebce byly krásně vidět. Fantastika, že ta bedna ještě vůbec mohla fungovat! On také psal nějaké knížky, ale opravdový trhák by asi byl, kdyby někdo napsal knížku o něm, ha ha. Jednou jsem ho navštívil, žil v jakémsi doupěti v trámoví v patře stodoly, kde mě tuny knížek a dokumentů…

0 Nominace Nahlásit

Arcimozek

Ano, přežil jsem vážné pobodání nožem, to mi bylo třicet let. Když jsem se probral z komatu, uvědomil jsem si, že svět je jiný, než se mi kdy zdál. To byl počátek mé cesty.

0 Nominace Nahlásit

Samtibalfars

Když přežijeme Fialovou politiků pak myslím, že každý Čech může s klidem říkat, že přežil něco co se přežít nedá.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
carlos111111

Stal jsem se obětí podvodu, ale když jsem viděl příspěvek o půjčce o tom, jak žena se třemi dětmi získala půjčku z nabídky půjčky Mr. Christ Harmony, byl jsem zdrcen. Právě jsem dostal půjčku schválenou 5. září 2023 a půjčku jsem obdržel 6. září 2023. Pokud jste ve finanční krizi, neváhejte kontaktovat tohoto soukromého věřitele, který poskytuje půjčku s 2% úrokovou sazbou po celém světě . Získejte svou legitimní půjčku v nabídce půjčky Mr. Christ a přestaňte ztrácet čas s falešnými věřiteli. Kontaktujte nyní e-mailem: christharmonyloanfund@gmail.com

zjentek

Josefe, budu ti tedy říkat štístko, Václave 🤔

zjentek

Elkon a ty budeš ten, kterej mně v jiné otázce radil, jak správně vytahovat nabíječku ze šteklu, že? Aha, no dám bacha 👊

zjentek

Rokiáči chtěls říct spíše zotavil, ne? A jax dlouho násaval, jestli to není tajemství? 😃

Rokio

zjentek: Nikdy jsem neměl ani skleničku. Delirium lze získat ve dvouch případech. Kromě alkoholu je to ještě jedna situace.

Ametyst

Rokio, já jsem měla delirium po očkování . Vedlejší účinky se tak nazývají.Byla to hrůza, jaká troska se ze mě stala po psychické stránce. Po několika dnech jsem se srovnala.

Rokio

Ametyst: Aha. Mě to trvalo několik měsíců.

Nový příspěvek