Avatar uživatele
Pokročilý

Platí podle pravidel fotbalu tento gól?

http://9gag.com/…

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Ač jsem fotbalový laik, myslím si, že tento gól by měl platit. Ale určitě se najde odborník, který by posoudil mé ANO !

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Platí. Odkopává-li brankář míč z rukou, nebyla hra rozhodčím přerušena a nejdná se ani o přímý/nepřímý volný kop, ani o míč rozhodčího, nemluvě o autovém vhazování. Tudíž hráč protihráče nemusí dodržet hranici 9,15 m od místa rozehrání míče. Ze záznamu je rovněž patrné, že útočník se k míči nedostal jiným porušením pravidel, například faulem na brankáře nebo hrou v ofsajdu. Jedná se zde vyloženě o hrubou chybu brankáře vzniklou jeho nepozorností a neopatrností. Asi jako když obránce špatně rozehraje a "namaže" přímo útočníkovi, který už nemá na cestě s míčem k bráně jinou překážku.


Avatar uživatele
Zlatý

Platí.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Sport

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Sport

Zlatý Drap 296
Zlatý marci1 173
Zlatý annas 149
Zlatý gecco 146
Zlatý hanulka11 135
Zlatý Lamalam 109
Zlatý Alesh 106
Zlatý mosoj 106
Zlatý quentos 95
Zlatý Kepler 88

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.