Máme sousedy kteří mají vlčáka dost často ho slyšíme přes den i v noci dlouho skučet, kňučet, plakat, myslím, že si ho nikdo pořádně nevšímá a on je tam celé dny sám takže si myslím že ano že pes pláče jen to na něm nejde vidět jako na člověku.
5Kdo udělil odpovědi palec? ten který je, iwetax, anonym, hambac, Luciinkaa
před 4733 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No vis ufonko7,ja mela foxterierku a ta mela 7 stenatek-byli moc slabe a tak jeden po druhem umiralo a Jola tak jse jmenovala,nosila stenatko v tlamicce a nestastne se ho pokousela probudit.A kdyz i ja se slzama v ocich,jsem ji ho odebrala tak Jola zacala hlasite narikat.Byla cela nesva jeste par dni,nez se uklidnila.A tak si myslim ze,psi placou tim svym zpusobem.Dnes uz ji nemam,odesla do psiho nebe a ja moc brecela.Tak jsem si poridila pejska taky foxika.
4Kdo udělil odpovědi palec? ten který je, iwetax, ufonka7, Luciinkaa
před 4733 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jestli pláče,tak psovsky.Určitě je někdy smutný,veselý,a pod.Můj se dokázal i chechtat. Ale pláč,jak jej chápu já,je „výsadou“ lidí.
0 Nominace Nahlásit |
ja si myslím,že určitě pláče.třeba když spi a něco se mu zdá tak
vydává zvuky-třeba to je pláč.
nebo když lidé odejdou do prace z domu a on naříka,takovým tím
zvukem-štěkot atd.
a nebo když lidé odchazejí smutně koukaji cítí,že budou sami doma a mají
slzavé oči.
2Kdo udělil odpovědi palec? ten který je, anonym
před 4733 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já si myslím že pláčí nejenom psi.Například papoušci jsou inteligentní tvorové a z vlastní zkušenosti vím že mají silné emoce.Je nesmysl aby se člověk považoval za jediného rozumného tvora.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek