Věříte na něco, co by mohlo toto způsobit?
Má to nějaký vliv na život nebo přímo na nás?
Doplňuji:
Stane se něco nebo je to jen číslo? Věříte na magii čísel?
Mají čísla nějaký význam?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Upravil/a: Miroslavst
| Zajímavá 10Pro koho je otázka zajímavá? anonym, ReHu, panenka, annas, anonym, BEAES, dagry, anonym, iceT, dedeg před 5568 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Mirku jsi dobrý, tato kombinace mě vůbec nenapadla, ale každopádně je to zajímavé. Pro mě je tento datum magický tím, že dnes nemusím do práce, protože jsem si vzala dovolenou. A víc v tuto chvíli neřeším. Ale on to tu někdo rozebere.
| 0 Nominace Nahlásit |
Je to dnešní datum a kdybyste to takhle nenapsal,tak by mě ani netrklo,jak
pěkně se vyjímá a že se čte stejně tam i zpátky.
Nemyslím,že by takové nebo podobné datum mohlo mít vliv na lidi nebo na
život,snad jen pro ty,kdo hledají symboliku ve všem.
Nevěřím ani na 2012.
|
6Kdo udělil odpovědi palec? anonym, panenka, annas, Miroslavst, dagry, anonym
před 5569 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pořád se něco děje, pročež je možné domnívat se prakticky o čemkoli, že to znamená leccos..
| 0 Nominace Nahlásit |
Čísla mají svou moc a každé něco znamená, člověka může hodně ovlivnit i datum narození, zabývá se tím věda-Numerologie.
Numerologie je prapůvodní učení o významu čísel dat narození s cílem dospět k lepšímu pochopení života a osobnosti daného člověka.
Numerologii využívaly všechny dávné starověké kultury. Byli to staří Řekové, Číňani, Egypťané, ale záznamy o numerologii rovněž najdeme u Májů, Peršanů a Babyloňanů.
Podle řeckého filizofa, astrologa a matematika Pythagora může být cokoli vyjádřeno číselnou hodnotou. Jeho učení vycházelo z tajné Egyptské číselné magie. Pythagoras používal čísla a jejich výklad nejen ve spojitosti s materiální úrovní, ale také s duchovními a vesmírnými souvislostmi.
Numerologie poukazuje na skutečnost, že každý tvor přišel na svět s rozdílnými vlastnostmi, kvalitami a s různými životními úkoly. Proto by si rodiče měli více všímat data narození svého dítěte. Zdaleka ne všechny vlastnosti jsou dědičné. Naopak většina charakterových vlastností vyplývá z data narození. Na základě tohoto poznání můžeme daleko více využít nadání a schopnosti našich dětí i nás samotných.
|
5Kdo udělil odpovědi palec? anonym, panenka, Miroslavst, annas, iceT
před 5568 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Někde jsem četl, že z pohledu numerologie příliš mnoho jedniček a dvojek pohromadě není ideální. Proto třeba nedoporučují uzavírat sňatek 11.11.2011! Ovšem já na tyto aspekty příliš nevěřím.
|
5Kdo udělil odpovědi palec? anonym, panenka, annas, Miroslavst, iceT
před 5568 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vzhledem k tomu,že jdu za chvíli makat,tak pro mne v tuto chvíli neznamená vůbec nic,jen palindrom(snad to platí i u čísel),jinak bych si to pohlídala,jestli má pro mne nějaký význam tohle datum,teď jen ja k se zpívá v jedné staré písničce-Docela všední obyčejný den..
|
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, Miroslavst, BEAES
před 5568 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Už se stalo, změnilo se počasí leje jako z konve, jinak den jako jiný .
Pro toho kdo věří se třeba něco významného stane.
|
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5568 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Něco se stane – stalo.
Dostala jsem 2 pěkňoučké objednávky. Už jsem je potřebovala jako
sůl 🙂.
| 0 Nominace Nahlásit |
| annas | 5282 | |
| Kepler | 2867 | |
| Drap | 2730 | |