No ja teda nevim,v kazdem tom zarizeni se da najist-
Pochopitelne rozdil bude asi v prostredi a v cene jidla a v nabidce.
U nas je jedno zarizeni,spojene s uzenarstvim a nabizeji take chlebicky,salaty
a jinou studenou kuchyni,ovsem z tepleho jidla maji uz X let porad stejnou
nabidku.
4Kdo udělil odpovědi palec? led, annas, Michal Kole, hanulka11
před 4877 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ja bych to takto nerozlisoval-nekdy navstivim bufet kde je jidlo mnohem kvalitnejsi nez v kdejake restauraci. Rozlisoval bych to takhle:
bufet : jidelna,jidlo vetsinou na stojaka.Najist se a mazat pryc.
hospoda : slangovy nazev pro restauraci
1Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole
před 4877 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Především v čistotě, potom v sortimentu a pak v ceně.
1Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole
před 4867 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 582 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |