Do všech smetanových omáček (doma vařených) jsem se naučil používat zakysanou smetanu. Je tak téměř jistota, že omáčka nezkysne a nezkazí se.
|
4Kdo udělil odpovědi palec? panenka, lorja, haluzka, elektrikář
před 5557 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Do houbové omáčky dávám kelímek kysané smetany a přidávám do ní ještě trochu mléka.
|
3Kdo udělil odpovědi palec? haluzka, elektrikář, Bumbes
před 5557 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já zakysanou. 🙂 Nicméně mňam, asi do ní půjdu .. udělala jste mi chutě :)))
| 0 Nominace Nahlásit |
12-ti procentní smetanu nebo smetanu na vaření, nejčastěji používám smetanu na vaření – Albert Quality. Samozřejmě můžete použít i zakysanou, záleží na chuti.
| 0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek| Drap | 1741 | |
| annas | 1347 | |
| Kepler | 1091 | |
| hanulka11 | 984 | |
| marci1 | 918 | |
| da ny | 666 | |
| iceT | 636 | |
| zjentek | 599 | |
| quentos | 538 | |
| briketka10 | 493 |
| Vaření a recepty |
| Restaurace |
| Nápoje |
| Vegetariáni |
| Ostatní jídlo a vaření |