Avatar uživatele
Zlatý

Jakou máte zkušenost?

Ahoj,chci se zeptat jakou máte zkušenost se zpracováním a konzervací hub formou zmrazení?Musí být houby předem mírně tepelně opracovány,či stačí rovnou očistit,nakrájet a zmrazit?Díky.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

Já je zamražuju jen očištěné a nakrájené.Jednou jsem je dostala zasmažené v sádle a zamražené.Nebylo to špatný,ale nehodí se to do všeho.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Já dělám stejně jako Ilines. Očistím, nakrájím a zmrazím. Bez problémů. Některé i podusím, ale dávám do sklenic.


Avatar uživatele
Bronzový

Já si je samozřejmě očistím, lehce osmahnu na oleji a chvíli podusím, nechám vychladit a pak je dávám zamrazit. Prý je to tak lepší než je tam dávat syrové.


Avatar uživatele

Ja je davam za syrova mrazit,pouzit se daji ruzne.Mam radsi krehke houby nez mazlave a tezke.


Avatar uživatele

My postupujeme tak,ze houby ocistim,nakrajim,necham povarit cca2min. pak necham okapat,dam je zmrazit na mensi porce,asi tolik,kolik davam do bramboracky.Kdyz je chcipouzit na smazenici,vytahnu sacky podle poctu stravniku.Takhle to delam uz nejaky patek.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1008
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 380

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.